Sollicitatieprocedure

Je hebt een interessante vacature bij ons gezien en wil graag solliciteren. Leuk!
We vertellen je hier alles over onze sollicitatieprocedure, zodat je alvast goed voorbereid bent.
 

Solliciteren

Als je een leuke vacature op onze site hebt gezien, kun je hierop solliciteren. Dit doe je via de ‘Solliciteren’ knop op de vacaturepagina. Vul vervolgens het sollicitatieformulier volledig in en voeg je cv en motivatiebrief toe. Klik op ‘aanmaken’ zodra je klaar bent om je sollicitatie af te ronden. 

Selectie

Daarna zal de vacaturehouder de brievenselectie doen. Hierbij zal gekeken worden of je achtergrond goed bij de functie past. Als dat het geval is, dan word je uitgenodigd voor een nadere kennismaking. Dat kan in de vorm van een sollicitatiegesprek en soms ook middels een speeddate. Na deze eerste kennismaking volgt er vaak nog een vervolggesprek.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je hebt te horen gekregen dat we je graag als onze nieuwe collega verwelkomen, gefeliciteerd! We zullen je hierna een voorstel met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden (salaris, reiskosten etc.) sturen. Daarna zal een van onze collega’s van de afdeling Personeel & Organisatie (P&O) contact met je opnemen om dit voorstel verder te bespreken. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor al jouw vragen.

Contract

Je bent akkoord gegaan met de arbeidsvoorwaarden en wordt dus officieel onze nieuwe collega! Na een succesvol arbeidsvoorwaardengesprek gaan onze collega’s van de afdeling P&O aan de slag met je contract. Deze zal je digitaal ontvangen, via je sollicitatieportal, hier kan je de overeenkomst ook digitaal ondertekenen.

Je eerste werkdag

Je nieuwe teammanager zal contact met je opnemen om te bespreken wanneer je eerste werkdag is en hoe laat en waar je je dan kunt melden.