EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Fertiliteitsarts

28 - 30 uur per week

 

Op de polikliniek Gynaecologie / Verloskunde werken gynaecologen, fertiliteitsartsen, arts-assistenten, verloskundigen, verpleegkundigen, echoscopisten, doktersassistenten en telefonisten.

Op de polikliniek wordt bij paren met vruchtbaarheidsproblemen oriënterend fertiliteitsonderzoek verricht en behandelingen uitgevoerd. Deze behandelingen betreffen het hele scala aan fertiliteitsbehandelingen, zoals ovulatie inductie, IUI en IVF . Voor de IVF behandelingen voeren wij zelf de puncties uit en hebben we een transportconstructie met het Isala ziekenhuis in Zwolle.
Op de polikliniek werken twee fertiliteitsartsen. Er is ondersteuning door polikliniek assistenten. Supervisie wordt gegeven door twee gynaecologen, met het aandachtsgebied fertiliteit. Wekelijks is er teamoverleg met de fertiliteitsartsen en de gynaecologen.
De afdeling kenmerkt zich door een prettige werksfeer met korte communicatieve lijnen.

Wij zijn Meander Medisch Centrum. Hét ziekenhuis van Amersfoort en omstreken. Gebouwd volgens de principes van ‘healing environment’: éénpersoonskamers, veel licht en ruimte en zicht op een groene omgeving. Een van de 28 topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3200 collega’s leveren we patiëntenzorg op hoog niveau en lopen we voorop in hoogwaardige medische technologische voorzieningen, onderzoek en onderwijs. Wij staan voor mensgerichte zorg; echt contact, oprechte aandacht, persoonlijke keuzes en samenwerking is wat wij onze patiënten en elkaar beloven. Wij willen er zijn voor mensen op het moment dat het ertoe doet. Iedereen vanuit zijn eigen deskundigheid.

Lees hier meer over Meander Medisch Centrum.

Wat ga je doen
Je verzorgt de intake van de fertiliteitspatiënten en verricht het oriënterend fertiliteitsonderzoek. Tevens geef je voorlichting over fertiliteitsstoornissen en de daaraan gerelateerde diagnostiek en therapie en begeleid je de patiënt en eventuele partner tijdens het fertiliteitstraject.

Je start en monitort de follikelgroei bij ovulatie-inductie of hyperstimulatie in het kader van IUI of IVF/ICSI behandelingen en je voert zelfstandig de follikelpuncties uit.

Je stelt de vitaliteit van de jonge zwangerschappen vast, verzorgt relevante administratie en neemt deel aan consortium studies.

Wij vragen

 • Je bent fertiliteitsarts of basisarts en hebt bij voorkeur al ervaring in het vak.
 • Je hebt een open, patiëntgerichte houding en je kunt op prettige wijze samenwerken met collegae.
 • Je bent flexibel en bereid eens in de 2 weken een avondspreekuur te houden.
  Op dit moment wordt er niet in de weekenden gewerkt. Wel ben je sporadisch in het weekend bereikbaar voor telefonisch overleg.

Wij bieden

 • Een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van € 3.850,- tot maximaal € 5.801,- bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Goede scholings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een boeiende werkomgeving met veel zelfstandigheid en fijne collega’s.
 • Interessante extra’s, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness, eindejaarsuitkering, premiekorting op je verzekeringen.
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto (voldoende parkeergelegenheid).

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Je kunt t/m 21 augustus a.s. reageren op deze vacature.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susan Hagevoort, Teammanager of Egbert Brinkhuis, Gynaecoloog via telefoonnummer: 033 - 850 5050.

 

Wij zoeken

Contact