EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Gespecialiseerd Echolaborant (MBB'er)

24 - 36 uur per week

 

De afdeling Radiologie en Nucleaire geneeskunde beschikt over alle moderne beeldvormende technieken, waaronder CT, MRI, Angio, mammografie, echografie en Spect-CT. De afdeling is voorzien van de nieuwste apparatuur en is continu in beweging. Ons streven naar optimale patiëntenzorg, kwaliteit, innovatie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid sluit goed aan bij de visie van Meander als STZ ziekenhuis. Het team bestaat uit 166 medewerkers (radiologen, AIOS, nucleair geneeskundigen, MBB‘ers, medisch nucleair werkers en doktersassistentes en administratief medewerkers.)

Wij zijn Meander Medisch Centrum. Hét ziekenhuis van Amersfoort en omstreken. Gebouwd volgens de principes van ‘healing environment’: éénpersoonskamers, veel licht en ruimte en zicht op een groene omgeving. Een van de 28 topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3200 collega’s leveren we patiëntenzorg op hoog niveau en lopen we voorop in hoogwaardige medische technologische voorzieningen, onderzoek en onderwijs. Wij staan voor mensgerichte zorg; echt contact, oprechte aandacht, persoonlijke keuzes en samenwerking is wat wij onze patiënten en elkaar beloven. Wij willen er zijn voor mensen op het moment dat het ertoe doet. Iedereen vanuit zijn eigen deskundigheid.

Wat ga je doen

De afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde heeft binnen ons ziekenhuis een belangrijke functie. Bijna alle patiënten van het ziekenhuis komen op onze afdeling.

We werken met 90 laboranten op onze afdeling en zijn een hecht team met passie voor wat we doen. Het echoteam bestaat uit 12 laboranten en 3 doktersassistentes die nauw samenwerken met de radiologen. Enkele laboranten zijn gespecialiseerd in MSK-echografie.

Je ziet zowel patiënten die zijn doorverwezen door de huisarts als patiënten die bij ons zijn opgenomen en patiënten die binnenkomen via de Spoedeisende Hulp. Behalve in Amersfoort werk je ook regelmatig op de locaties Baarn, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg en Leusden. 

De afdeling vervult een rol bij het stellen van de diagnose waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende onderzoeksmogelijkheden zoals CT, waaronder een dual source CT, PET-CT, MRI, echografie, angiografie (interventiekamer), hybride OK, gammacamera en SPECT-CT. Daarnaast wordt therapie gegeven met radiofarmaca. De afdeling werkt volledig digitaal en beschikt over moderne apparatuur, dit draagt bij aan een betere beeldvorming.

Wij vragen

Om als echolaborant aan de slag te gaan is het diploma MBRT / radiodiagnostisch laborant en het echodiploma een vereiste. We zoeken een enthousiaste en energieke collega, die graag wil werken in een omgeving die continu in beweging is. Je bent flexibel, betrokken, patiëntgericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. De patiënt staat binnen Meander centraal. Professionaliteit en ontwikkeling binnen het vakgebied staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden

  • Een dienstverband voor een jaar, met zicht op een vast contract.
  • Een open, prettig werkklimaat.
  • Een gezellig en gemêleerd team waarin jong en oud goed samen werken.
  • Werken met de modernste apparatuur.
  • Een salaris van € 3.115,- tot maximaal € 4.391,- bruto per maand (FWG 55)  bij een 36-urige werkweek.
  • Interessante extra’s, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness, eindejaarsuitkering, premiekorting op je verzekeringen.
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto (voldoende parkeergelegenheid) en een reiskostenvergoeding.
  • Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om je werkzaamheden in te vullen op een manier die goed bij jou past.
  • Goede scholingsmogelijkheden.


Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met, Alie van Wegen, teammanager, via tel.033-850 5422.

 

Wij zoeken

Contact