Menu

 

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB'er)
24-36 uren

De afdeling Radiologie en Nucleaire geneeskunde in Meander Medische Centrum beschikt over alle moderne beeldvormende technieken, waaronder CT, MRI, Angio, mammografie, echografie en Spect-CT. De afdeling is voorzien van de nieuwste apparatuur en is continu in beweging. Ons streven naar optimale patiëntenzorg, kwaliteit, innovatie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid sluit goed aan bij de visie van Meander als STZ ziekenhuis. Het team van 166 medewerkers bestaat uit radiologen, AIOS, nucleair geneeskundigen, MBB ‘ers, medisch nucleair werkers en administratief medewerkers.

Wij zijn Meander Medisch Centrum. Hét ziekenhuis van Amersfoort en omstreken. Gebouwd volgens de principes van ‘healing environment’: éénpersoonskamers, veel licht en ruimte en zicht op een groene omgeving. Een van de 28 topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3200 collega’s leveren we patiëntenzorg op hoog niveau en lopen we voorop in hoogwaardige medische technologische voorzieningen, onderzoek en onderwijs. Wij staan voor mensgerichte zorg; echt contact, oprechte aandacht, persoonlijke keuzes en samenwerking is wat wij onze patiënten en elkaar beloven. Wij willen er zijn voor mensen op het moment dat het ertoe doet. Iedereen vanuit zijn eigen deskundigheid.

Lees hier meer over Meander Medisch Centrum.

Wat ga je doen

De afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde heeft binnen ons ziekenhuis een belangrijke functie. Bijna alle patiënten van het ziekenhuis komen op onze afdeling. We werken met 90 laboranten op onze afdeling en zijn een hecht team met passie. Behalve in Amersfoort werk je ook regelmatig op de locaties Baarn, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg en Leusden.  De afdeling vervult een rol bij het stellen van de diagnose waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende onderzoeksmogelijkheden zoals CT, waaronder een dual source CT, PET-CT, MRI, echografie, angiografie (interventiekamer), hybride OK, gammacamera en SPECT-CT. Daarnaast wordt therapie gegeven met radiofarmaca. De afdeling werkt volledig digitaal en beschikt over moderne apparatuur.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het programma, het juist interpreteren van aanvragen en onderzoeksresultaten en de kwaliteit van het onderzoek. Tijdens je werkzaamheden heb je overleg met de radioloog, je collega-laboranten, maar ook met de aanvragend specialist en de administratie.

Kortom: wij leveren technisch hoogwaardig werk in een dynamische omgeving waar voldoende ruimte is voor ontwikkeling van persoonlijke ambities.

Wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste MBB’er met bij voorkeur ervaring met MRI, echografie en /of CT, die graag bij ons wil werken in een omgeving die continue in beweging is. Je werkt in teamverband maar weet ook eigen initiatieven te ontwikkelen. Je bent flexibel, betrokken, patiëntgericht en je beschikt over goede contactuele eigenschappen. De patiënt staat binnen Meander centraal.  Professionaliteit en ontwikkeling binnen het vakgebied staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden

 • Een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van €2.319,- tot maximaal €4.227,- bruto per maand (FWG 45-50-55) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van taken, ervaring en aanvullende opleiding(en).
 • Ook ontvang je 8,33%  vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je pensioenopbouw wordt geregeld door Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een uitdagende werkomgeving, die volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor persoonlijke groei.
 • Een werkplaats met de modernste apparatuur.
 • Een open en prettig werkklimaat in een gezellig en gemêleerd team waarin jong en oud goed samenwerken.
 • Een vitaliteitsaanbod met allerlei leuke trainingen, activiteiten en praktische tips op het gebied van gezondheid en welzijn (zoals bv, adem koude training, slaaptraining, FIT20).
 • Goede scholing- en ontwikkelmogelijkheden, en de kans om je te specialiseren.
 • Interessante extra’s, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness, eindejaarsuitkering en premiekorting op je verzekeringen.
 • Een actieve personeelsvereniging die bijvoorbeeld stedentrips en skireizen organiseert.
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en met de auto.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Je kunt t/m 2 november 2021 a.s. reageren op deze vacature.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Steenvoorden, teammanager, via telefoonnummer 033- 850 64 22, of met Patricia Sakkers via telefoonnummer 033-850 49 83.

Wij zoeken

Contact

Menu