Jouw ontwikkeling

In Meander Medisch Centrum hechten we waarde aan een omgeving waarin je je uitgedaagd voelt en betrokken bent bij je werk. Werk waarin je gestimuleerd wordt om je te ontwikkelen, samen te werken en de regie te nemen over je eigen werk.

Ontwikkelmogelijkheden

Als (nieuwe) medewerker bij Meander zijn er vele manieren om je verder te ontwikkelen. Ons streven is jou een uitdagende omgeving te bieden waarin je mag, kunt, wil én durft te leren. Hierbij past een uitgebreid leeraanbod van in- en externe trainingen, online modules, assessments en masterclasses. Reflectie op jezelf als professional en met elkaar op je team vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom zijn ook coaching en intervisie onderdeel van ons leeraanbod. Zo leren we van én met elkaar en werken we samen aan een steeds krachtiger leerklimaat. 

Meander Academie

Kennis delen is belangrijk, maar nieuwe kennis opdoen of je kennis op peil houden is net zo belangrijk. Bij de Meander Academie kun je terecht voor (advies over) opleidingen, onderzoek en persoonlijke ontwikkeling. 

MeanderTalent

Je kunt al onze leermogelijkheden ontdekken in MeanderTalent; jouw persoonlijke leerportaal en ons leermanagementplatform. Hier vind je onder meer zelfscans die inzicht geven in je drijfveren en energiebalans, diverse trainingen variërend van 'projectmatig werken' tot gesprekken over 'levensvragen en spiritualiteit', evenals leertrajecten gericht op onderwerpen zoals veerkracht, betekenisvolle gesprekken voeren en palliatieve zorg. Dit brede scala aan mogelijkheden is ontworpen om zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

GoodHabitz

Verder maakt Meander gebruik van GoodHabitz. Dit is een omgeving met 100 korte krachtige online soft-skill modules en assessments over o.a. persoonlijke effectiviteit, communicatie en automatisering. Verken de modules, kies een onderdeel dat je aanspreekt en laat je inspireren.

Meer weten?

 

Bekijk de video: