Jouw welzijn

Als jij lekker in je vel zit, heb je meer plezier, kun je tegen een stootje en krijg je energie van wat je doet. Op het werk en thuis. Het gaat erom dat jij nu en in de toekomst duurzaam inzetbaar blijft. Jouw inschatting van jouw inzetbaarheid is het meest betrouwbaar, jij weet tenslotte het beste wat je nodig hebt. Kies uit het programma ‘Iedereen VIP’ voor lezingen, workshops en activiteiten die jou helpen lekker in je vel te (blijven) zitten. 

Iedereen VIP

Het programma Iedereen VIP is er voor iedere medewerker van Meander. We vinden jouw gezondheid en ontwikkeling belangrijk. Of je jong bent of oud, al lang bij Meander werkt of nog maar net. Iedereen verdient het om lekker in z’n vel te zitten. 
  
Ieder jaar worden een aantal thema’s centraal gesteld. Het overkoepelende thema in 2023 is Aandacht voor jezelf. Aandacht voor je eigen leefstijl, voor je werkplezier en aandacht voor hoe jij het beste kunt ontspannen en bewegen. Het gaat erom dat je in de toekomst gezond blijft. Elke medewerker in de zorg heeft doorgaans heel veel aandacht en zorg voor een ander, maar vergeet zichzelf daarbij nog wel eens. Aandacht voor jezelf is minstens zo belangrijk. Hoewel iedereen speciaal is, ben jij onze VIP! 

Om ervoor te zorgen dat je fit en vitaal aan het werk blijft, bieden wij diverse activiteiten zoals bootcamp, yoga en adem- en koude trainingen die vanuit Iedereen VIP aangeboden worden aan iedereen. 

Personeelsvereniging

Wij nodigen je van harte uit om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging (PV). Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor medewerkers. Het doel van de personeelsvereniging is het verassen van de leden met unieke activiteiten om buiten de werkplek, in een ontspannen setting, collega’s ontmoeten.  
Een greep uit de activiteiten: 

  • Sinterklaas voor de kinderen van PV-leden. 
  • Culturele activiteiten: theater, musicalvoorstellingen, concerten. 
  • Er-op-uit: wintersportreis, stedentrip en dergelijke. 
  • Feestavond. 
  • Culinaire activiteiten: kaas- en bierproeverij, buitenlands buffet. 
  • Sport: volleybaltoernooi, wandeltocht, steppen, yoga. 
  • Creatieve workshops: kerststukken, viltballen en dergelijke.
  • Bingoavonden. 

Als PV-lid krijg je bovendien korting bij een groot aantal winkels en organisaties. Ook kun je met korting een mooi chalet huren in Zeeland of in Petten (N-H) dankzij de actieve Chaletcommissie. De bijdrage voor de PV bedraagt 2,45 per maand en wordt automatisch afgeschreven van je salaris.  

Meer weten?

 

Bekijk de video: